» Rezervare
 
 Din data:
 Nr. nopti:
 Persoane:

Pentru rezervari prin telefon, sunati la numerele:

+4 0 731 314014
+4 0 728 857885
+4 0 368 436156

 
 

Brasovul, un oras istoric situat in platoul Tara barsei, pe drumul ce strabate valea Prahovei si se serpuieste prin Predeal, a reprezentat odinioara una din cele mai importante fortarete economice, situandu-l cel mai important oras din Transilvania.

Centrul Vechi sau cartierul Cetate, reprezinta, asa cum si numele inspira, zona Brasovului care inca pastreaza aerul pitoresc de altadata. Prin parcurgerea acestuia putem admira casele ce “se sprijina una de alta”, construite dupa un plan bine mestesugarit, boltele cu arcuri frante apartinand stilului gotic ori cele curbate reprezentand trecerea spre Renastere, ce reintregesc tabloul orasului medieval si reusesc sa aduca in fiecare moment, cadrul medieval de mult apus.

Pensiunea Old City, asezata in Centrul Vechi, isi supune arhitectura exterioara linieii trasate de istorie, insa revigoreaza formele vechi prin culoare tocmai in a ne pregati pe noi, oaspetii, pentru ambianta interioara tradata parca prin ornamentele aplicate inca de la intrare.

Strategic pozitionata, pensiunea Old City, poate reprezenta un punct de plecare catre mai multe centre de atractie turistica precum Pietrele Lui Solomon, Muzeul de Istorie, Bastionul Tesatorilor, Poiana Brasov, Biserica Neagra etc, transportul in comun fiind foarte accesibil in aceasta zona.

Va asteptam cu “portile deschise” in zona mirifica a Brasovului, cu un pat cald si o masa gustoasa la pensiunea Old City.


Pensiunea Old City - Brasov, Piata Unirii nr.12 bis
© 2006-2015 Extrem4x4 srl   |   webdesign by webmin