» Galerie
Despre Pensiunea Old City

Faurita intr-o fosta resedinta saseasca, ce se incadreaza perfect in peisajul architectural al locului, pensiunea Old City, imbina perfect imaginea istorica a asezamantului cu aportul elementelor moderne din interior, ce ofera atat conditii foarte bune de cazare cat si o atmosfera prielnica unei “escapade la aer curat de munte”.
Intr-o tonalitate de culori complementare, interiorul pensiunii este dominat de peretii sobri din caramida care desi imbatraniti de vreme isi pastreaza aspectul viu al culorii rosiatice. Alte incaperi ce nu-si sustin rezistenta pe zidurile caramizii, pastreaza tonul culorii fiind “in pas cu trendul” ce se poarta in design interior.

Undele de lumina difuza dar precisa, razbat fie din lampile cu petrol aduse tocmai pentru a completa imaginea retro fie din spoturile modern aplicate in peretii artificial modificati, ce reflecta curentul modern ce il poarta pensiunea.

Dotate cu moblier modern, estetic si ergonomic aranjat, camerele reprezinta mai mult decat un loc unde “sa pui capul pe perna”. Asternuturile curate si ingrijite, televizorul, biroul si dulapul de haine, baia moderna formeaza mediul util, placut si sanatos al sederii noastre, ca oaspeti.

Pentru a servi “un pahar de ceva” pensiunea Old City pune la dispzitie un bar in subsolul acesteia, unde peretii de caramida sunt completati de designul retro dar modern al scaunelor si al barului ce combina fierul forjat cu lemnul stralucitor, lacuit. Daca nu v-am convins inca sa ne treceti pragul, va poftim in galeria de poze, in fond, o poza face cat o mie de cuvinte, iar daca acele cateva mii de cuvinte pe care le avem expuse va trezesc interesul unei escapade in Old City, la Contact ne gasiti si adresa si un mijloc de schimba doua vorbe.

Va asteptam - anotimpul prielnic imprejurimilor abia incepe !


Pensiunea Old City - Brasov, Piata Unirii nr.12 bis
© 2006-2015 Extrem4x4 srl   |   webdesign by webmin